Ouwehands Dierenpark Korting – Waar De Hoogste Korting?

Panda bear with bamboo. Vector illustration.

Vind hier alle websites die kortingen geven op entreeprijzen van Ouwehands dierenpark Rhenen, de hoogste korting bovenaan. Ook kan je gebruik maken van veilingsites om nog goedkoper uit te zijn.Daarnaast heb je Marktplaats.nl waar tickets voor minder dan de helft worden aangeboden. Bij die laatste aanbiedingen moet je wel uitkijken dat ze je niet belazeren met een nepticket.

Kruitvat: 7,50 euro korting wanneer je 250 spaarpunten hebt. Je krijgt 1 spaarpunt bij besteding van 1 euro bij Kruitvat. De kaarten zijn dan geldig tot 20 maart 2016. Nadeel is wel dat je alleen op specifieke dagen naar de dierentuin kan gaan. Die staan weer op een aparte website van Kruitvat aangegeven.

ING: Via dagticket kan je ook bij deze bank 7,50 euro korting verwerven. Hiervoor heb je 750 rentepunten nodig die je krijgt door bij deze bank te sparen. Hier staat geen tijdslimiet voor de gekochte kaarten. Wel 0,50 extra voor de transactiekosten.

Anwb: Op die site zie ik overigens geen korting. Meer nog, je bent juist duurder uit dan wanneer je rechtstreeks gaat naar de site van Ouwehands dierenpark en daar je tickets online koopt.

Vakantieveilingen: daar kunnen aardige kortingen worden behaald. Op dit moment kan je twee kaartjes meteen kopen voor 27 euro. Daar komt dan nog wel 5 euro administratiekosten bij. Totaal dus 33 euro voor tickets die 43 euro waard zijn.

Marktplaats – Ook daar zijn er particulieren die kaartjes met flinke korting aanbieden. Voorbeeld: Op dit moment worden 4 kaarten voor Ouwehands Dierenpark aangeboden voor 40 euro, terwijl het aan de kassa op 86 euro kost. Altijd de moeite waard om daar even te kijken. Pas wel op voor oplichters!

Kaartjes worden op Marktplaats.nl aangeboden door particulieren die geen tijd of zin hebben in een dierentuin. Of misschien zijn ze allergisch voor beren. Ja, je hebt van die mensen. Net zo goed als je dieren hebt die niet van mensen houden (die worden narrig als ze ons zien), maar die kom je niet in een dierenpark tegen.

Ouwehands Dierenpark Rhenen -Je krijgt ook korting op kaartjes Ouwehands als je de tickets online bestelt op de website van het dierenpark. Die korting bedraagt slechts 1 euro per persoon. Dan komt de prijs van een ticket uit op 18 euro voor een kind tot 9 jaar. Volwassenen: 20,50 en 65-plussers betalen weer 18,50 indien je meteen online je kaarten bestelt.Kinderen tot en met 2 jaar ontspringen de dans. Die kunnen onder begeleiding altijd naar binnen.

Heb je een hondenleven en wil je wel eens een dierenpark van binnen zien? Dat kost 4,00. Nou, van zo’n korting ga je toch spontaan kwispelen? Ik wel althans en ik ben geeneens een hond!

Home