Ouwehands DierenPark Honden Welkom

ouwehands honden

Je mag je hond of die van de buren meenemen naar het dierenpark in Rhenen onder de volgende voorwaarden:

Honden aangelijnd

-Honden moeten kort worden aangelijnd;
-Bij de entree van de dierenpark krijg je een opruimzakje mee voor het geval dat je hond er even lekker voor wil gaan zitten. Mocht dat onverhoopt het geval zijn (je kan er moeilijk een kurk in douwen) dan is het gebruik van het zakje verplicht door de eigenaar van het recreërende beest;
– Je viervoeter mag in een groot gedeelte van het park mee worden gesleept. Toegang is echter verboden voor de hond bij Het Wad, de kinderboerderij (ook als je hond van kinderen houdt) alsmede de foodcouters in alle restaurants.

Bij dat laatste: men is bang dat je hond denkt dat het een all you can eat restaurant is. De hond dient dus op discrete afstand te worden gehouden van de foodcounter zodanig dat zijn speekselklieren niet worden beroerd.

Entreeprijs hond

De entreeprijs voor de hond is 5 euro. Gratis is het voor blindengeleidehonden (voor alle duidelijkheid: jij bent blind, de hond moet zelf wel kunnen zien) en voor houders van een jaarabonnement. Ook gratis als je het lukt om ongezien de hond tussen de spijlen van het hekwerk van de dierentuin te persen. En als je hond kan praten dan kan hij meteen in het dierenpark blijven. Dat wil iedereen wel eens zien!