Ouwehands Jaarabonnement

Dierenpark

Nieuws: Ook abonnementhouders moeten tijdens drukke dagen online hun komst aangeven. Sinds de komst van de Chinese pandaberen wordt er extra drukte verwacht. Om dit goed te laten verlopen ga je eerst naar de website van Ouwehands dierenpark en klik rechtsboven op ‘reserveren als abonnementhouder

Ben je er zo een die geen genoeg kan krijgen van het bezoek aan Ouwehands dierenpark Rhenen? Mooi! Dan heeft de dierentuin een jaarabonnement voor € 59,50 euro per persoon. Een jaarabonnement betekent dus dat je letterlijk iedere dag naar de gorilla’s kan kijken (en zij naar jou!), de reuzenpanda’s, leeuwen, ringaapjes, olifanten en naar andere bezoekers van de dierentuin.

Alle evenementen en kinderactiviteiten kan je ook gratis bezoeken als je in het bezit bent van een jaarkaart.

Abonnement kopen doe je online.

Na bezoek dierentuin abonnement nemen extra voordelig

Ja, want als je al een kaartje gekocht hebt en na het bezoek denkt: ik wil hier wel iedere dag komen, dan kan je op je vertoon van die ticket (ook e-ticket) een extra korting krijgen op je abonnement. De prijs die je betaalt hebt voor het kaartje wordt dan afgetrokken van het bedrag van je jaarabonnement.

Het voordeel kan dus behoorlijk oplopen. Een volwassene betaalt aan de kassa 21,50. Die wordt in dat geval afgetrokken van de 50 euro die je voor een jaarabonnement betaalt.

Heeft overigens alleen betrekking op een toegangsbewijs van de dag zelf waarop je ook het jaarabonnement wilt afsluiten. Korting kan dus niet meer met een verfomfaaid kaartje van vorig jaar.

Korting in dierentuin Ouwehands

Wanneer je iets lekker wilt eten of drinken in het park dan krijg je 10% korting, ook als je wat koopt in de Zooshop.

Korting eenmalig toegang andere dierentuinen en attractieparken Hiervoor krijg je een blad met kortingsbonnen die je 1 keer mag gebruiken. Voor de helft van de toegangsprijs mag je naar vlooien etende aapjes kijken op Apenheul, spartelende dolfijnen in Dolfinarium, naar je eigen dromen in Phantsialand, Slagharen en op jacht in Safaripark Beekse Bergen.

Toverland is iets minder gulzig. Die gelooft niet in wonderen, maar toch krijg je 30% korting als je besluit daar even naar binnen te wippen, waarbij je de kortingsbon van Ouwehands als toverstaf kunt gebruiken.

Verder nog niet nader genoemde kortingen van andere dierentuinen die aangesloten zijn bij NVD – Nederlandse Vereniging van Dierentuinen. Je mag zelfs eenmalig gratis met dat bonnetje van Ouwehands naar de Julianatoren en Avifauna.Nog het laatste voordeel wat ik hier mag verklappen: je krijgt korting als je een vergadering wilt organiseren in het dierenpark of een kinderfeestje.

Zie ook: Prijzen Ouwehands Dierenpark, dagkaart per persoon.
Prijzen groep, dierenpark met groep bezoeken.