Het Pandajournaal Met Buddy Vedder Op NPO Zapp

Vanaf 7 april start AVROTROS met Het Pandajournaal dat wordt gepresenteerd door pandaliefhebber Buddy Vedder. De presentator
van het Pandajournaal gaat alvast een kijkje nemen in het verblijf van de harige pandaberen uit China. Het Pandajournaal begint om 17.30 op NPO 3.

12 april arriveren pandaberen

Die panda’s zijn er dan nog niet. De 2 zwaarlijvige beesten zullen op 12 april in Nederland arriveren en meteen in quarantaine worden gezet. Gedurende die tijd zullen de bezoekers van Ouwehands dierenpark in Rhenen nog geen pandapootje te zien krijgen.Maar waarschijnlijk ergens in mei moeten ze dan toch echt hun snuit kunnen laten zien. De gewilde troetelbeesten Wu Wen (het vrouwtje) en Xing Ya (die het mannetje speelt) zullen dan de komende jaren te zien zijn in het dierenpark van eigenaar Marcel Boekhoorn.

Panda crackers

Er zullen in totaal 5 afleveringen van Het Pandajournaal worden uitgezonden op NPO. Daarnaast komt er nog een speciale aflevering van
Animal Crackers. André van Duin heeft zijn succesvolle dierenprogramma speciaal voor deze gelegenheid omgevormd tot Panda Crackers.

Welkom Wu Wen & Xing Ya

En als we dan zijn uitgelachen kunnen we ook nog naar een reportage kijken ‘Welkom Wu Wen & Xing Ya’. Daar krijgen we te zien welke moeite Marcel Boekhoorn en zijn team van dierenverzorgers hebben moeten doen om de twee pandaberen naar Ouwehands dierenpark te krijgen. Lees alles over de panda’s in Ouwehand.Auteur: admin

Auteur is pandabeer liefhebber, maar dat is ook de enige afwijking.

2 gedachten over “Het Pandajournaal Met Buddy Vedder Op NPO Zapp”

  1. Panda’s eten bamboe. U hebt ongetwijfeld een leverancier van bamboo shoots. Misschien kunnen wij het beter. Wij kweken vele soorten bamboe in Ghana als werklozenproject van Stichting Barbarugo. Laat ons weten wat uw eisen zijn. Zelfs als u een goede leverancier hebt, is het toch slim om een alternatief achter de hand te hebben.
    Kijkt u eens op de foto’s van tiny.cc/bamboe of geef ons uw e-mailadres, dan kunnen wij foto’s van jonge bamboe spruiten sturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *