Ouwehands Schoolreisje

Er zijn 3 verschillende soorten schoolreisjes naar Ouwehands Dierenpark in Rhenen te boeken. Een Schoolreispakket, een Doetochtpakket en een Rondleidingpakket. Elk van deze pakketten hebben hun eigen prijs, waardoor, volgens Ouwehands, voor elke school dit betaalbaar is.

Dierenpark

Actief schoolreisje

Bij het ene pakket zit meer actie in (Doepakket), terwijl bij het andere schoolreisje meer de nadruk wordt gelegd op uitleg onder begeleiding van een gastvrouw of -heer.

De dieren hoeven overigens niet met meegebracht voedsel te worden bijgevoederd. Daar zorgt de dierentuin zelf wel voor. Medewerkers van het park mag je uiteraard altijd voederen.

Voor flink wat beweging van de kinderen is alle ruimte voor, met boomhutten en een overdekte speeljungle. Dat moet voldoende zijn om te zorgen dat aan het einde van de dag de leerlingen compleet afgepeigerd zijn en geen pap meer kunnen zeggen als ze huiswaarts keren.

Om de precieze inhoud van de schoolreisjes van het dierenpark te weten te komen kun je het beste contact opnemen met het dierenpark.

Contact Ouwehands

Ik zit altijd iemand bij de telefoon voor een informatief babbeltje: 0317 650 200
E-mail sturen mag ook: info@ouwehand.nl

Zie ook: Prijzen Groep Ouwehands v.a. 20 personen.